Talentcoaching

Et kompetencebaseret personligt udviklingsforløb for erfarne ledere, projektledere og specialister

Susanne Kandrup - Cand. Merc. og Cand. Pæd. Psych.

CEO Lime Guild A/S

Forløbet tager udgangspunkt i den enkeltes styrker og uviklingsområder, og har focus på at udvikle relevante personlige og ledelsesfaglige kompetencer. Derudover stiller forløbet skarpt på hvordan den enkelte kan finde frem til hvad der motiverer, og hvordan man kan arbejde med at skabe fremdrift og struktur for sig selv i et miljø, hvor der både skal innoveres og skal leveres konkrete resultater under pres på samme tid.

Mål:  At den enkelte for skabt mulighed for med udgangspunkt i sine drivkræfter at blive bedre i forhold til eksisterende opgaver og få det maksimale ud af sit personlige potentiale. Den enkelte der bliver coachet har fuld fortrolighed i forhold til egen organisation og leder. Hvis en gruppe fra samme afdeling/organisation bliver tilbudt forløbet kan der gives feed-back på generelle observationer til ledelsen/hr. Disse observation kan indgå i planlægning af yderligere talent arbejde.

Typiske udviklingsperspektiver kan være:

  • At balancere mange modsat rettede krav. For eksempel at skulle optimere ressourcer og samtidig honorere øgede krav omkring performance.
  • At finde frem til egen motivation og med udgangspunkt i denne udnytte sine nuværende muligheder optimalt samtidig med at man øger sin employability fremadrettet.
  • At balancere det personlige engagement arbejdsmæssigt med et privat liv og undgå at brænde ud gennem stress.

Hvordan foregår det

Forløbet består af to moduler. 1 modul – Personlig udvikling med fokus på de personlige og faglige kompetencer er 4 sessioner, og indeholder kompetencebaseret persontest og modul 2 med fokus på de organisatoriske kompetencer er på to sessioner. Prisen for modul 1 er DKK 7.500,00 ex. moms. Prisen for modul 2 – Organisatorisk gennemslagskraft er DKK 3.750,00 ex. Moms. Der vil være mellem 3 – 5 uger mellem sessionerne og hver session er 1,5 time. Persontesten faktureres separat.

Sessionerne foregår i The Lime Guilds lokaler på Frederiksberg. Coaching kan foregå på dansk og engelsk, samt over Skype hvis ønsket.

Susanne Kandrup – coaching erfaring.

Coaching forløb for ledere og nøglemedarbejdere i private virksomheder for eksempel Microsoft, Man Diesel, Lemvigh-Müeller, og i offentlige virksomheder for eksempel Københavns Kommune og Københavns Universitet. Se anbefalinger på Susanne’s Linkedin profil.

Book coaching forløb her