Karriere coaching

Karriere Coaching.

Køb et kort coaching forløb med fokus på din kompetence, og karrieremæssige udvikling. Coach og erhverspsykolog i Susanne Kandrup, Lime Guild står for forløbet og har coachet ledere og eksperter i mange brancher fra IT branchen over produktionsvirksomheder til kommuner. Virksomheder som Microsoft, LEGO, Nets, Københavns Kommune, Professionshøjskolen Metropol og MAN Diesel er blandt kunderne.

Se mere om Susanne her

Gennem et koncentreret forløb på 3 sessioner får du et nyt syn på dine kompetencer og dine karrieremæssige muligheder. Du får overblik over dine ledelsesmæssige, personlige og faglige kompetencer og bliver klogere på dig selv og din motivation. Det bliver muligt for dig at tage de rigtig valg både for dig og din virksomhed.

Eksempler på områder, der bliver adresseret:

  • Karrieremæssige overvejelser på kort og langt sigt
  • Et nyt syn på dig selv og dit rum af muligheder
  • Balancen mellem forskellige livsareanaer

Forløbet kan udvides med et indledende og afsluttende møde med din leder som led i medarbejderudviklingssamtalerne og organisationsudviklingen i din virksomhed.

Sessionerne foregår enten i Lime Guild's lokaler på Nørrebro eller Frederiksberg, eller vi kan mødes via Skype - hvis du ikke har mulighed for at komme til vores lokaler.

Hvad siger kunderne

"Jeg er blevet taget igennem en proces, hvor jeg på en række områder manglede afklaring og at få stillet skarpt på mine muligheder/potentialer og turde træffe valg og vælge fra. Susanne havde en tilgang til mig som person der skabte tryghed og åbenhed. Coaching processen er langt ud over hvad jeg tidligere har prøvet og sessionerne tryllebandt mig i forhold til at nå erkendelser, få struktur på muligheder og begrænsninger og mest af alt lave nogle skriftlige aftaler med mig selv. Susanne er nærværende og ekstrem god til at følge op, spørge ind også efter forløbets afslutning. Jeg havde lyst til at fastholde hende som coach (var vel også lidt mentoring indblandet) i en længere periode. " Søren Pagh Pedersen, Koncern HR Chef Lemvigh Müller A/S

Profil 

For at læse mere om Susanne klik her

Praktiske forhold: 

Kontakt Susanne Kandrup på mobil 23708268 eller send en e-mail på susanne@limeguild.com