Managing Exploratory Testing - MNET (29. november 2013)

Fredag, 29. november 2013 - 9:00

Formål

Dette heldags kursus er beregnet til at efterfølge ”Getting a Grip on Exploratory Testing”. Igennem brug af virkelige eksempler, gruppeøvelser og diskussioner, vil du som beslutningstager undervises til en effektiv brug af/tilgang til- ”Exploratory Techniques” (udforskende teknikker). 

Indhold

  • Integrationer og strategier
  • ”Team-issues”
  • Ledelse/koordinering af ”session-based/timeboxed” og andre ”Exploratory” (udforskende fremgangsmåder).

 Målgruppe

Kurset er som nævnt primært for personer som har deltaget i ”Getting a Grip on Exploratory Testing”, men også målrettet personer som arbejder/har arbejdet på, et eller flere agile projekter, hvor der har været anvendt ”Exploratory Testing” (udforskende test). Kurset er for dig, som ønsker at blive en bedre og mere effektiv test leder/manager og lære om ”Exploratory Testing”.

 

Underviser:

James Lyndsay er ledende konsulent hos ”Workroom Productions”, har testet siden 1986 og har arbejdet som en uafhængig konsulent siden han etablerede ”Workroom Productions” i 1994 – et firma som tilbyder en række ”hands-on” kurser, som dækker nogle af praktiske (og væsentlige) områder indenfor softwaretest, som ikke dækkes af de ”certificerings-baserede” kurser. Han har som konsulent arbejdet indenfor en mængde forskellige forretningsområder og projekt-typer; lige fra detailhandel, telekommunikation, hurtig-udviklende internet ”start-ups” til mere traditionelle og større verdensomspændende virksomheder. Han har arbejdet i henhold til tekniske krav for virksomheder som udvikler eller sælger software, i henhold til forretnings-krav for virksomheder som køber og bruger software og i henhold til ”panik-krav” i stort set alle sammenhænge. Han har arbejdet ”on/off” indenfor agilitet og agile projekter siden 2002. James har været en intern kritiker til ISEB eksamens-modellem igennem 5 år, er en ofte settaler og underviser, leder af LEWT (”The London Exploratory Workshop in Testing”), vinder af flere priser for sine ”white-papers” og var i 2012 med i EuroSTAR ’s ”Programme Committee”.

Praktiske forhold: 

Tilmelding: Udfyld tilmeldingsformular øverst på siden

Dato: 29. november 2013, kl. 09:00 - 17:00 (registrering kl. 8.30)

Sted: Hotel Lautruppark, Borupvang 2, 2750 Ballerup

Pris: kr. 4.480 excl. moms og men incl. forplejning under kurset samt kursusmaterialer

Sprog: Materialer og undervisning vil være på engelsk.
Bemærk: Dette kursus afholdes i samarbejde med PrettyGoodTesting