Rapid Software Testing - RSTE

Mandag, 13. maj 2013 - 9:00

Dato: Den 13.-15. maj 2013 

Et kursus, et tankesæt og et færdighedssæt for testere og udviklere som ønsker en mere effektiv testindsats.

Hvad er ”Rapid Software Testing”?

”Rapid Software Testing” er en komplet metode designet til en verden af knappe ressourcer, informationer og tid. Det er en tilgang til test, der starter med en udvikling af personlige færdigheder og arbejder hen imod det ultimative mål for software test: At synliggøre projektet ved at vurdere produktet.

Den anvendte fremmåde følger mange af de begreber og principper der er indført i bogen ”Lessons Learned in Software Testing: a Context- Driven Approach” af Kaner, Bach og Pettichord. ”Rapid Software Testing” er ikke bare et spørgsmål om at teste med en høj hastighed eller ”lige nu og her”, det er i stedet en fokuseret test, der eliminerer omsonst arbejde, sikrer at det mest nødvendige bliver gjort og konstant har fokus på hvad test kan gøre for at bidrage til at fremskynde projektet som helhed.

Et vigtigt redskab for ”Rapid Software Testing” er disciplinen ”Exploratory Testing” (ET), en slags testkampsport. ET kombinerer testdesign, testafvikling, fortolkning af testresultater og læring, i en samtidig, problemfri proces, som finder og afdækker en række problemer hurtigst muligt.

Hvordan er dette kursus anderledes?

”Rapid Software Testing” er et intensivt tre-dages, hands-on kursus, hvor du tilbringer meget af tiden med faktisk at teste, arbejde med opgaver, puslespil, tankeeksperimenter og scenarier. Målet med kurset er at lære dig at teste hvad som helst, på en kyndig måde, under ekstremt tidspres, usikre forhold og på en alligevel kontrolleret og seriøs måde. ”Rapid Software Testing” anvender en cyklisk og erfaringsbaseret tilgang til konstant at reoptimere testen i overensstemmelse med kundernes” (skiftende) behov.

Målgruppe

  • Erfarne testere: Som erfaren tester, vil du forstå den intellektuelle grund til du tester på netop den måde du, rent intuitivt, gør.
  • Nyere testere: Hvis du er en ny tester, vil du opnå væsentlig erfaring gennem de mange ”hands-on” opgaver.
  • Outsourcet udvikling: Hvis du outsourcer, opnår dit kerneteam fordele baseret på ”Rapid Software Testing , der hurtigt kan teste produkter for at kontrollere effekten af den ”test” der er blevet udført af outsource virksomheden
  • Regulerede miljøer: Dette kursus anvendes også af organisationer højt på CMMi/TMMi ”skalaen”, og i organisationer underlagt FDA’s og andre myndigheders krav.

Underviser:

Michael Bolton er tester, konsulent og underviser. Han er en af lederne i”The Context-Driven School” indenfor softwaretest, med mere end 20 års erfaring indenfor test, udvikling, ledelse og forfatterskab. Han har etableret den Toronto-baserede konsulentvirksomhed ”DevelopSense”. Før det, arbejde han hos ”Quarterdeck Corporation” igennem 8 år, gennem hvilke han ledte tilblivelsen af virksomhedens mest betydningsfulde produkter og var projektleder og testteam-leder både internt og globalt.
 

Praktiske forhold: 

Tilmelding: Udfyld tilmeldingsformular øverst på siden

Datoer: Den 13.-15. maj 2013

Sted: PrettyGoodTesting, Lautruphøj 1, 2750 Ballerup

Pris: Kr. 12.980 excl. moms, men incl. forplejning under kurset samt kursusmaterialer.

Bemærk: Dette kursus afholdes i samarbejde med PrettyGoodTesting.