Limeguild

The Lime Guild er et netværk af ledende internationale og nationale eksperter indenfor den digitale og forskningsmæssige verden. Vi vil være kontaktpunktet for forskningsmæssige og digitale professionelle, der ønsker at blive udfordret, inspireret, uddannet, coach'et og udviklet. Vores  mission er at være en virksomhed der gør en forskel indenfor kompetenceudvikling af mennesker, derarbejder med den digitale og forskningsmæssige verden. Gennem formidling mellem danske virksomheder, danske og internationale eksperter og forskere samt kursusudbydere ønsker The Lime Guild at bidrage til at Danmark forbliver et digitalt foregangsland.      

Langsigtede relationer

Vi arbejder for at komme helt tæt på jeres organisation og dens potentialer og udfordringer, at udvikle ny indsigt og skabe ny energi. Vi tror på at resultater skabes gennem en fælles kreativ og produktiv proces hvor vi kan bidrage med de ekstra inputs nødvendige for at få det bedste ud af jeres organisations potentialer.

Vores navn er The Lime Guild - lime fordi en lille smule lime kan være lige netop det som gør en ret exceptionel, og Guild fordi vi er en gruppe af erfarne mennesker indenfor forskning og erhverv som brænder for at skabe noget af det bedste indenfor vores felt.    

Vores fokus

Vores fokus ligger i succesfuldt og effektivt at imødegå udfordringer så viden, idéer og observationer i organisationen bliver bragt i spil til værdiskabelse. Vi fokuserer på at mobilisere viden indefra organisationen ved at identificere  og løse udfordringer.

Vores bestyrelse

Formand; Professor Hans Siggaard Jensen fra Aarhus Universitet, advokat Niels Lenander Jensen og partner og direktør Susanne Kandrup fra Lime Guild.

IT Advisory Board

Indenfor Lime Guilds aktiviteter, der er målrettet IT specialister, IT projektledere og IT ledere, arbejder vi tæt sammen med vores IT Advisory Board, som består af følgende medlemmer: 

  • Chef for IT-projekt Ann Ilsøe Hvid fra Region Sjælland
  • Senior Directof Application Technology Global Flemming Levy fra Carlsberg Global Business Services
  • CIO Jan Amtoft fra Rockwool A/S
  • Business Chief Information Officer Karen Klitgaard fra Nordea
  • Head of End User Services Niels Vorum-Petersen fra Tryg
  • Direktør Susanne Kandrup, Lime Guild A/S

Kontakt os