Bente Holm Skov

Associeret Partner
Bente arbejder i dag som Director i en stor international IT virksomhed med ansvaret for Enterprise Learning & Talent Development Solutions.

Baggrund

Bente har en forretningsmæssig baggrund og derudover mange års erfaring med coaching af ledere og eksperter i IT og telesektoren. Bente har efteruddannelser inden for organisationspsykologi samt psykoterapi, og er oprindelig Cand. Mag. fra Københavns Universitet i Idræt og Litteratur.

Kompetencer

Bente har bred erfaring indenfor HR, personaleledelse og -udvikling, over  HR strategi og til talentudvikling, organisationsudvikling og forandringsledelse. Hun er vant til at arbejde på et både strategisk og operationelt niveau. Samtidig med sine professionelle fagkompetencer er hun en erfaren virksomhedsleder samt key note speaker ved eksterne workshops og konferencer.     

Med sin forretningsmæssige baggrund har Bente et bevidst fokus på hvordan HR kan bidrage til virksomhedens forretningsmæssige mål og resultater, indtægtsforøgelse samt bundlinje.  Bente er derfor også efterspurgt for sin deltagelse i virksomhedsudviklingsaktiviteter og kundeforhandlinger.

Bente har  også arbejdet med at rejse venture kapital og stået for fusioner i forbindelse med sammlægning af virksomhedskulturer.

Bente er formand for HR Fagrådet for Dansk IT, og har siddet i bestyrelsen i adskillige andre organisationer og råd.