Mette Amtoft

Associeret Partner

Mette Amtoft er en af de mest erfarne organisationspsykologer indenfor hendes felt, som dækker lærings- og ledelsesprocesser, samt navigation i komplekse arbejdsmiljøer. Hun arbejder i samskabende processer med kunder og leverer meningsfulde og brugbare resultater der tilvejebringer vækst og fremgang for både den individuelle, såvel som for organisationen.

Baggrund

Mette er medejer af Complead, en virksomhed der kombinerer den nyeste organisationspsykologi med kompleksitetsteori og teori U.

Hun er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet og har en Bachelor i undervisning. Udover hendes undervisningserfaring har Mette arbejdet som familieterapeut og projektleder. Denne rygsæk af erfaring medbringer hun i sit arbejde som baggrund for at arbejde med mikroprocesserne i organisationer.

Kompetencer og kunder

Mette arbejder med forandringsprocesser og udvikling i organisationer hvor hun faciliterer læring og opbygning af ny bæredygtig viden. Hun har designet mange Top Leadership Programmer for både Mannaz og SIMI, og hun har en dyb interesse i projektledelse og dets projektledere, med fokus på læring, networking og ledelseskompetencer. Mette har således arbejdet for virksomheder som Novo Nordisk og KMD, og som en erfaren coach har Mette arbejdet med mange ledere, samt som supervisor for andre coaches. Desuden står Mette i spidsen, sammen med Arne Vestergaard, for en 2-årig multiteoretisk konsulentuddannelse.