Morten Thanning Vendelø

Associeret Partner
Morten Thanning Vendelø har i mange år arbejdet med viden og innovation i skæringspunktet mellem organisation og IT. Hans største interesse ligger indenfor organisatorisk læring og tilpasning, for eksempel 'sensemaking' og 'sensegiving' i organisationer. Han arbejder med muligheden for at skabe en kultur der gør det muligt for virksomheder at spotte betydelige risici og reagere på dem i tide.

Baggrund

Morten er Associate Professor for Department of Organization på Copenhagen Business School. Han har ligeledes en Ph.D. i Organisationsteori fra Copenhagen Business School. Oprindeligt har Morten en baggrund indenfor virksomhedsledelse og datalogi, og han har været Fullbright forskningsstipendiat på Stanford University og besøger ofte Stanford University. 

Opgaver

Morten har givet adskillige foredrag til både offentlige institutioner og private virksomheder i Danmark, indenfor emnerne: virtuelle organisationer, organisatorisk implementering af IT og vidensstyring. Han er europæisk redaktør for Routledge Series in Information Systems, medlem af The International Editorial Board for Management Learning, samt medlem af The Editorial Advisory Board for Journal of Knowledge Management. Morten er medstifter af, samt underviser på, LAICS - Master in Leadership and Innovation in Complex Systems, på Copenhagen Business School og Aarhus Universitet, Danmarks Pædagogiske Universitetsskole.