Susanne Kandrup

Partner
Susanne Kandrup har hjulpet mange virksomheder med at optimere deres performance ved at kombinere et skarpt forretningsfokus med en dybtgående indsigt i innovative og effektive måder at udvikle mennesker på. Hendes uddannelsesmæssige baggrund omfatter både IT og psykologi.

Baggrund

Susanne har arbejdet i både den private og offentlige sektor. Hun har været direktør for Global talent and Leadership Development i LEGO Company hvor hun stod i spidsen for udviklingen af kompetencedelen af udvikling og implementering af et Performance Management Programme, og for lederudvikling af virksomhedens 110 topledere. I Mannaz A/S var Susanne med til at starte deres International Management Development af virksomheden og havde ansvar for at designe  Leadership Development Programmes for virksomheder såsom Danfoss og Aalborg Industries.  

Hun startede sin egen IT undervisnings- og rådgivningsvirksomhed NIVEAU Informatik som leverede ydelser indenfor IT udvikling og projektledelse i store dele af Skandinavien. Virksomheden havde 20 medarbejdere og et netværk af 50 IT konsulenter, og blev en del af Mannaz i 1995.

Susanne er uddannet Cand.Merc. i IT & Strategy fra Copenhagen Business School samt Cand.Pæd.Psych. fra Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, Aarhus Universitet.  

Kunder og opgaver

For Copenhagen Business School og Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, Aarhus Universitet har Susanne været Programme Director for udviklingen af LAICS - en masteruddannelse i Leadership and Innovation in Complex Systems.

Sammen med Associate Partner Mette Amtoft har Susanne for Man B&W Diesel arbejdet med individuel sparring i relation til lederskabsgrupperapportering til CEO's.

For DEFF - Danmarks Elektroniske Fag- og Forskningsbibliotek, har Susanne Kandrup været projektleder for initiativet The Future of Research and The Research Library. Hun bidrog desuden til design, analyse og processer som var del af dette projekt. Se mere under cases.